De voorbije week riepen het CAW en andere hulporganisaties op om dekentjes en warme kledij in te zamelen. Met deze goederen kunnen mensen tijdens deze eerste winterprik geholpen worden. Na deze noodkreet zijn op verschillende locaties inzamelacties gestart. Gitte Willemoons en Stein Voet zetelen samen voor cd&v in het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst in Laakdal en slaan de handen in elkaar.  Heb je thuis nog een deken liggen dat je niet meer gebruikt of een paar handschoenen, een sjaal,… noem maar op? Stein en Gitte zorgen ervoor dat dit materiaal bij de juiste mensen komt. 

 

Met deze solidariteitsactie willen wij ons steentje bijdragen aan een warme samenleving. Iedereen heeft recht op warmte. Een extra dekentje kan tijdens deze eerste winterprik wonderen doen. Wij roepen de inwoners van Laakdal op om spullen die ze kunnen missen binnen te brengen bij Stein of Gitte:

Stein Voet - Oranjestraat 18 (Klein -Vorst)

Gitte Willemoons West-Molenveld 9 (Groot-Vorst)

Ben je moeilijk mobiel of wil je meer informatie, neem dan contact op met Stein (0494/88.54.50)

 

De ingezamelde goederen bezorgen wij aan instanties die de spullen snel bij de juiste personen kan brengen. Op deze manier willen wij er voor een beetje warmte in deze kerstperiode.

 

  • Armoede
Lees de reacties ()
Lees de reacties () Verberg reacties