Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°8 - 01/05/2013
 
 

CD&V Goed Gezinddag

CD&V organiseert op Pinkstermaandag, 20 mei, een Goed Gezinddag in Planckendael. Jong en oud wordt uitgenodigd om tegen een voordellig tarief het dierenpark een bezoekje te brengen. CD&V Laakdal neemt hier graag aan deel en nodigt iedereen uit om zich in te schrijven voor deze dag. Ook de CD&V-ministers, voorzitter Wouter Beke en verschillende parlementsleden zullen aanwezig zijn. 

 

Kai-Mooi

Kris Peeters, onze minister-president, is de peter van Kai-Mook. Samen met de minister-president zullen we de verjaardagstaart aansnijden om de vierde verjaardag van Kai-Mook te vieren. 


Inschrijven

Kinderen onder 12 jaar nemen gratis deel. Anderen betalen 15 euro.

Via http://www.cdenv.be/goedgezinddag vindt u alle informatie en kan u zich inschrijven voor deze onvergetelijke dag. Uw promotiecode om tegen het voordeeltarief in te schrijven is 'Laakdal'. U kan zich ook inschrijven via een van onze bestuursleden.

CD&V Laakdal doet een warme oproep om snel in te schrijven, zodat onze afdeling met alle ingeschrevenen uit Laakdal een afspraak kan maken om ter plekke te geraken.

 

Graag tot dan!

 

 

Meer info:

Stein Voet, Venstraat 5, 2430 Laakdal

steinvoet@skynet.be

0494/88.54.50

Lees meer ›


CD&V Laakdal zoekt 4-jarigen

U kon al lezen dat CD&V Laakdal ingaat op de uitnodiging om de Goed Gezinddag van CD&V bij te wonen. Zowel leden, als niet-leden zijn hier op uitgenodigd. Omdat het de vierde verjaardag van Kai-Mook is, worden alle 4-jarigen die dag extra verwend!

 

Oproep


Ken jij iemand die dit jaar zijn/haar vierde verjaardag viert? Geef hem/haar dan de kans om die vierde verjaardag te vieren in het bijzijn van Kai-Mook op 20 mei. Bezorg ons de gegevens (naam + adres) en wij bezorgen de 4-jarige een persoonlijke uitnodiging! Stuur de gegevens door naar steinvoet@skynet.be.

 


Lees het volledige bestuursakkoord na

Onze CD&V-mandatarissen trokken deze week op tournee door Laakdal. In elk kerkdorp werd het nieuwe bestuursakkoord voorgesteld. Wie het bestuursakkoord wil nalezen kan dit op onze website via deze link.

Lees meer ›


Vorstsebaan bevestigt.... en is De Slimste Straat van Laakdal

Afgelopen zaterdag volgde de Vorstsebaan zichzelf op als De Slimste Straat van Laakdal. Dit jaar ging Jong CD&V reeds in het voorjaar op zoek naar De Slimste Straat van onze gemeente. De Vorstsebaan haalde het van Vossenberg en Vogelzang. Proficiat!

Jong CD&V dankt alle aanwezigen en helpende handen!

Kalender