CD&V nieuwjaarsreceptie
CD&V Laakdal
N°15 - 18/01/2014
 
 

Servais Verherstraeten, Ivo Belet, Griet Smaers en Kathleen Helsen komen naar onze nieuwjaarsreceptie

 CD&V Laakdal ontvangt morgen enkele ronkende namen uit verschillende bestuursniveaus.

 

Naast een uitgebreide buffet zijn er ook tal van sprekers welke het vuur aan de schenen wordt gelegd door verschillende lokale mandatarissen.

 

OCMW-voorzitter Raf Moons ondervraagt staatssecretaris Servais Verherstraeten. Na de OCMW-voorzitter zit jongerenvoorzitter Stein Voet in de sofa met CD&V-onderwijsdeskundige Kathleen Helsen uit Herselt en nationaal ondervoorzitster Griet Smaers. Vervolgens benadert schepen Ils Van Hove met Ivo Belet het Europese luik. Om het gehele plaatje af te ronden zal fractieleider Johan Geeraerts burgemeester Tine Gielis ondervragen over de beslissingen die het voorbije jaar genomen zijn en wat er op de plank ligt voor het komende jaar in onze eigen gemeente.

 

Servais Verherstraeten is staatssecretaris voor Staatshervorming en Regie der Gebouwen in de federale regering. Voor de komende verkiezingen zal Servais de CD&V-Kamerlijst in onze provincie trekken.

 

Griet Smaers is een vaste contactpersoon in het Vlaams Parlement voor onze mandatarissen. Als lid van de commissie  Mobiliteit en Openbare Werken heeft zij de werken aan de fly-over in Geel  van dichtbij gevolgd. Griet heeft beloofd ook nieuws mee te brengen over de ontsluiting van de Nikelaan in Laakdal!

Griet is voor de volgende verkiezingen kandidaat voor de Kamer.

  

Kathleen Helsen zetelt in het Vlaams Parlement en is de onderwijsdeskundige binnen de CD&V-fractie. Kathleen is ondervoorzitter van de commissie Onderwijs en Gelijke Kansen en heeft het beleid van minister Smet dus nauwgezet en met kritische blik opgevolgd. De weg is nog lang, dus we vernemen van haar graag hoe zij het Vlaams onderwijs de komende jaar terug op het goede spoor zet.

 

Ivo Belet zetelt in het Europees Parlement  en staat bij de komende verkiezingen op de tweede plaats voor de Europese lijst. Vele burgers zien de EU als een geldverslindende ver-van-mijn-bed-show,maar is dit terecht?

 

 Vele vragen zullen morgen beantwoord worden. Iedereen welkom vanaf 10.00u.! Zondagnamiddag kan u de sfeerbeelden bekijken op onze website.

 

Kalender