Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°7 - 22/04/2013
 
 

Geel-Oost: Jong CD&V en Griet Smaers nemen het op voor de zwakke weggebruiker

Afgelopen zaterdag hebben onze jongeren Griet Smaers ontvangen aan het op-en afrittencomplex Geel-Oost. De voorbije weken onderzocht Jong CD&V de toestand van het op- en afrittencomplex en stelde vast dat er nog enkele werkpunten waren. Vooral de situatie voor de zwakke weggebruiker laat nog te wensen over. Jong CD&V trekt aan de alarmbel en krijgt hierin de steun van het Vlaams Parlementslid. Lees het volledige verslag op onze website!

Lees meer ›

Contacteer onze bestuursleden

Onze mandatarissen en bestuursleden staan ten dienste van de Laakdaller. Zit je met een vraag of een probleem en kunnen onze bestuursleden je helpen? U vindt de contactgegevens van onze mandatarissen en bestuursleden via de 'wie is wie'-pagina op onze website.

Lees meer ›

 

Is jouw straat al ingeschreven voor De Slimste Straat?

Aanstaande zaterdag organiseert Jong CD&V de vierde editie van De Slimste Straat van Laakdal. Dit jaar vindt de quiz plaats in het voorjaar. Inschrijven kan nog steeds, via jonglaakdal@gmail.com.

 

Ook verenigingen kunnen deelnemen aan deze quiz. Zij kunnen de straat waar ze gehuisvest zijn kronen tot de slimste van Laakdal. Alle info op onze website of via 0494/88.54.50


CD&V op tournee gemist? Nog 3 kansen!

Tijdens de maand april komen de CD&V-mandatarissen bij u langs. Ook in uw buurt passeren ze. Deze week komen ze op woensdagavond langs  in het KWB-lokaal van Klein-Vorst. Donderdagavond is het de beurt aan Veerle-Heide, in het Buurthuis. Op maandag 29 april wordt de tournee afgesloten met een bezoekje aan Eindhout. Dit vindt plaats in 't Kloosterhof (de nieuwe ruimte naast het voorste parochielokaal. De infomomenten starten telkens om 20u00.

 

Kalender