Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°37 - 23/09/2014
 
 

Jan Catry volgt Kris Goos op als gemeenteraadslid.

Vanavond heeft Jan Catry de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid voor CD&V–LVA Laakdal. Hij volgt Kris Goos op, die eerder ontslag nam.

Kris Goos: “Vanaf heden ga ik aan de slag als kinesitherapeut in het nieuwe postrevalidatiecentrum van AZ Herentals, Thomas More Hogeschool, To Walk Again en Orthopedie Van Haesendonck. Daar deze nieuwe uitdaging een geheel nieuwe invulling geeft aan mijn leven, zag ik me genoodzaakt om mijn mandaat als gemeenteraadslid opzij te schuiven. De combinatie gezin, job en de toch wel drukke agenda van een raadslid werd onmogelijk. Trouwens vind ik het niet opportuun een mandaat als gemeenteraadslid vol te houden indien je niet zeker bent of je je er ook daadwerkelijk voor de volle 100% kan inzetten.”

Kris besloot bijgevolg een stap terug te zetten en een nieuwe, competente en gedreven persoon de Laakdalse burger te laten vertegenwoordigen in de gemeenteraad: Jan Catry. Jan is 51 jaar, getrouwd en heeft 3 zonen die actief zijn binnen de Laakdalse jeugdbewegingen. In zijn vrije tijd gaat hij zeevissen, maar hij wil ook graag zijn steentje bijdragen aann de maatschappij.

Jan Catry: “Ik fungeer al  23 jaar als vakbondsafgevaardigde in de metaalsector. Ook als lid van het hoofdbestuur en de algemene raad, tracht ik de kloof tussen werknemer en werkgever kleiner te maken. Ik wil mijn horizonten verleggen en mij, met mijn opgedane ervaring, inzetten voor onze gemeente.”

 

Kalender