Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°44 - 05/02/2015
 
 

Dames, 5 maart is jullie dag!

Vrouw & Maatschappij palmt op 5 maart de gebouwen van Nike Laakdal in voor een nieuwe editie van de Ladies Night. U heeft nog alle tijd, maar wie zeker wil zijn van haar plaatsje kan vanaf nu reserveren via onze website.

Lees meer ›

Gemeentebestuur geeft Laakdalse cadeaubon een extra zetje.

In december 2008 lanceerde het gemeentebestuur samen met de Laakdalse middenstand de cadeaubon: ‘Laakdal schenkt’. “De bon blijkt een ideaal en origineel geschenk, want sindsdien vliegen de bons de deur uit.”, aldus een enthousiaste Gerda Broeckx.

Dankzij de cadeaubon worden de Laakdalse ondernemers in de kijker gezet en behoudt men de koopkracht binnen de gemeente. Nochtans hebben steeds meer lokale middenstanders het moeilijk om op te boksen tegen de grote winkels en shoppingcenters. Het gemeentebestuur geeft hen daarom graag een extra duwtje in de rug.

Gerda Broeckx (schepen van middenstand, lokale economie en tewerkstelling): “Het gemeentebestuur van Laakdal hecht veel belang aan de ondersteuning van de lokale economie. Een bloeiende economie zorgt namelijk mee  voor een bruisende gemeente waar het aangenaam is om te leven en te werken. Vanuit dit oogpunt, overhandigen wij de bons vanaf heden ook aan nieuwe inwoners en aan jubilarissen. We trachten onze inwoners op deze manier extra te stimuleren om hun inkopen in onze gemeente te doen.”

Het concept van ‘Laakdal schenkt’ is eenvoudig; de waardebons van  5, 10 of 25 euro kunnen besteed worden in de deelnemende Laakdalse handels – en horecazaken. Je kan de cadeaubon aankopen in het gemeentehuis, bij de dienst Toerisme of Huis Eeckhoudt. Een lijst met de deelnemende handelaars vind je op www.laakdal.be.Diefstalpreventie

CD&V is bekommerd om de veiligheid van onze inwoners. Vorige winter al organiseerde Jong CD&V een succesvolle avond rond diefstalpreventie. Onze politiemensen besteden graag extra aandacht aan uw woning. Zo organiseren zij verschillende anti-inbraakacties, zetten zij meerdere ploegen in op het terrein en plannen zij extra patrouilles. Wil jij graag persoonlijk advies om je woning inbraakveiliger te maken? Dat kan! Via deze link kom je op het juiste aanvraagformulier.


Bedankt!

Het CD&V-afdelingsbestuur dankt iedereen die er gisteren bij was op ons jaarlijkse mosselfeest. Meer dan 600 aanwezigen mochten wij mosselen, videe of stoofvlees serveren. Dankuwel!

Kalender