Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°2 - 01/02/2013
 
 
Heb jij ook geen zin om op zondag achter het fornuis te kruipen? Kom dan op zondag 10 februari tafelen bij CD&V/LVA. Om onze mandatarissen te steunen bij de start van deze nieuwe legislatuur, om de krokusvakantie lekker in te zetten, om gezellig samen te zijn, om te genieten van lekkere mosselen met frietjes, ... redenen genoeg om naar de basisschool van Klein-Vorst af te zakken.

 

Er is keuze uit mosselen, kipfilet of videe met frietjes voor de volwassenen. Voor de kinderen wordt er videe, kipfilet of curryworst aangeboden.  Vooraf inschrijven is vereist en kan online via onze website (http://www.laakdal.cdenv.be/inschrijven)

 

Graag tot dan!

 

Jouw activiteit op onze website

Onze webmasters maken frequent werk van onze website. De agenda vullen we met behulp van onze bezoekers. Buiten onze eigen activiteiten is er ook ruimte voor de Laakdalse verenigingen. Organiseer je een activiteit die je kenbaar wil maken? Wij zetten ze graag in onze agenda. Bezorg de gegevens aan een van onze webmasters!

 

Yves Christiaens - ych@kamer.cdenv.be

Raf Moons - moons.raf@telenet.be

Stein Voet - steinvoet@skynet.be

 

 

De stem van Laakdal... weldra in uw brievenbus!

Volgende week verschijnt de eerste Stem van Laakdal van deze legislatuur. Ze valt weldra in uw brievenbus! Al onze mandatarissen zullen in deze eerste uitgave aan u voorgesteld worden.

Kalender