Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°51 - 27/12/2015
 
 

Nieuwjaarsreceptie CD&V Laakdal

CD&V Laakdal wenst u een prettig jaareinde en het allerbeste voor het nieuwe jaar waarin ieder van u het geluk kan vinden in grote en kleine dingen. Om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten, nodigt onze afdeling u uit op haar nieuwjaarsreceptie. Dit jaar staat die gepland op zondag 17 januari om 09.30u. in de vrije basisschool van Vorst-Meerlaer. Bevestig je aanwezigheid per mail via info@laakdal.cdenv.be

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over onze nieuwjaarsreceptie.

Koen & Koen zijn onze sprekers

Dit jaar verwelkomen we Koen Van Den Heuvel, CD&V-fractieleider in het Vlaams Parlement, en Koen Geens, onze minsiter van justitie, op onze nieuwjaarsreceptie. Beide heren zijn bevlogen sprekers en spelen een prominente rol in de hedendaagse nationale politiek. U zal ongetwijfeld aan hun lippen hangen!


Lokale verkiezingen

Alle Laakdalse CD&V-leden kunnen tijdens de nieuwjaarsreceptie hun stem uitbrengen voor de bestuursverkiezingen. De huidige mandaten lopen af. We wensen de kandidaten alvast veel succes en zijn trots dat er voor iedere geleding een kandidaat is in Laakdal. De toekomst van Vrouw & Maatschappij, Jong CD&V en de CD&V-senioren is verzekerd!

Kandidaat afdelingsvoorzitter: Felix Van Bel

Kandidaat jongerenvoorzitter: Sam Peeters

Kandidaat Vrouw & Maatschappij: Katrien Eyckmans

Kandidaat CD&V Senioren: Eduard Sledsens

 

 

 

 

Eric en Stein verkozen voor het provinciaal bestuur!

Onlangs vonden de bovenlokale verkiezingen plaats. Zowel Stein Voet, als Eric Nysmans waren kandidaat voor het provinciaal bestuur.  Beide Laakdallers zijn verkozen en zetelen de komende drie jaren in het provinciaal bestuur van CD&V. Eric is al langer lid van het bestuur. Met Stein is onze Laakdalse afdeling erg goed vertegenwoordigd in het provinciaal bestuur. We wensen Stein en Eric alvast veel succes met dit mandaat!

Kalender