Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°46 - 10/03/2015
 
 

Mogen wij om uw stem vragen?

Nee hoor... 2015 is geen verkiezingsjaar, maar onze Laakdalse afdeling is genomineerd voor haar 360°-communicatie en maakt kans op een award. Mede dankzij deze nieuwsbrief, maar ook door de verschillende activiteiten waarmee we met de burger in dialoog trachten te gaan, heeft ons deze nominatie opgeleverd. Uiteraard wensen wij deze award op onze schouw te kunnen zetten. U kan ons hierbij helpen door te stemmen via deze link: www.cdenv.be/awards2015. Nu zaterdag kennen we de winnaars.

In andere categorieën zijn ook Kempische afdelingen genomineerd. Lille, Retie en Arendonk verdienen ook zeker en vast uw steun.

 Men zegge het voort!

Alvast bedankt!

Herman Van Rompuy komt naar Laakdal

We brengen nog graag in herinnering dat aanstaande vrijdag Herman Van Rompuy naar Laakdal komt. Na onze vorige nieuwsbrief lieten verschillende lezers hun aanwezigheid weten. Hebt u dit nog niet gedaan? Stuur dan een mailtje naar info@laakdal.cdenv.be en uw zitje zal klaarstaan.

Niels Daniël, bekend van RTV, zal optreden als moderator. Omstreeks 20.00u. geven we de voormalige voorzitter van de Europese Raad het woord.

Kalender