Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°41 - 24/12/2014
 
 

Prettige feesten!

Onze afdeling wenst u fijne feestdagen. Voor 2015 wensen we u een goede gezondheid en een jaar waarin we elkaar graag en veel mogen zien. We nemen alvast de nodige maatregelen om onze agenda goed gevuld te krijgen met initiatieven waarbij we de Laakdaller talrijk hopen te begroeten om met elkaar in dialoog te gaan. We sommen de verschillende initiatieven op in deze nieuwsbrief.

Griet smaers stelt het regeerakkoord voor.

Hoe zal in de toekomst uw pensioen er uitzien? Gaat u nog een woning kunnen bouwen of verbouwen? Kinderen krijgen, een last of een lust? De afgelopen weken en maanden tekenden wij het beleid voor de komene jaren uit in ons land en in Vlaanderen. Meter van onze afdeling, Griet Smaers, komt dit graag aan u voorstellen.

 

Iedereen is van harte welkom op donderdag 8 januari om 20.00u. in zaal Kloosterhof in Eindhout.

Meer info bij Ward (eduard.sledsens@telenet.be).


Nieuwjaarsreceptie CD&V Laakdal

We klinken op het nieuwe jaar en... jij kan er bij zijn! We nodigen u gaag uit op onze nieuwjaarsreceptie op zondag 18 januari.

Samen met Peter Bellens (provinciaal gedeputeerde), Kathleen Helsen en Ward Kennes (Vlaams Parlement), Wouter Beke (nationaal voorzitter) en Servais Verherstraeten (kamerlid) zetten we het nieuwe jaar gepast in.

Heb jij een vraag aan een van bovenstaande kopstukken of aan onze burgemeester, Tine Gielis? Onze moderatoren leggen jouw vraag graag voor. Mail uw vraag naar info@laakdal.cdenv.be.

Iedereen is welkom vanaf 9.45u. in zaal Druivenrank in Veerle. Inschrijven kan per mail: info@laakdal.cdenv.be

Graag tot dan!

 


Mosselfeest

Begin februari nodigt CD&V u steeds uit op haar jaarlijkse mosselfeest. Dit jaar is dat niet anders! Op 8 februari kan u tussen 11.30u. en 14.30u. de benen onder tafel schuiven en genieten van mosselen, stoofvlees of videe met frietjes. Inschrijven kan online via ons online inschrijfformulier.

Lees meer ›


Ladies Night

Vrouw & Maatschappij, de sterke vrouwengeleding van CD&V Laakdal doet veel meer dan tijdens de CD&V-activiteiten de innerlijke mens te plezieren. Vrouwendag is zowaar een feestdag voor de Laakdalse vrouw, dankzij de Ladies Nights die Vrouw & Maatschappij al enkele jaren organiseren. Dit jaar palmt vrouwelijk Laakdal opnieuw de gebouwen van Nike in op 5 maart. Wat er allemaal op het programma staat, komt u weldra te weten via onze website.


Met de bus naar het Schlagerfestival

Het succes van vorig jaar wordt herhaald en uitgebreid naar 5 bussen.

Jong CD&V legt 5 bussen in richting Schlagerfestival. Na het succes van vorig jaar bleek onze jongerenafdeling de eerste te zijn om tickets te reserveren voor de tiende editie van dit Schlagerfestival in de Ethias Arena. 250 tickets tegen het podium werden gereserveerd voor feestvierende Laakdallers. Voor 45 euro beleeft u een onvergetelijke meezingavond, vervoer inbegrepen. De opstapplaats is aan de kerk van Eindhout. De datum die u reeds lang in uw agenda heeft aangekruist is 27 maart. Opgelet! De inschrijvingen verlopen heel erg vlot. Iets meer dan 1 bus is nog beschikbaar. Snel zijn is de boodschap!

 

Geen kerstverlichting rondom de Laakdalse dorspleinen

Verschillende gebieden in België lopen het risico op een stroomonderbreking. Laakdal is solidair met deze gebieden en heeft besloten om dit jaar geen kerstverlichting te voorzien rondom de Laakdalse dorspleinen. Is het daarom minder gezellig in onze dorpen? Absoluut niet! Tal van verenigingen nodigen u uit op hun jeneverkroeg, in hun kerststalletje, ... In Veerle zorgt de Middenstand voor vuurwerk bij het begin van het nieuwe jaar. Gezelligheid troef dus! U kan de verschillende evenementen ontdekken in de agenda op onze website. Staat uw evenement er nog niet tussen? Maak er dan snel werk van door de gegevens door te mailen naar info@laakdal.cdenv.be

 

 

Kalender