Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°54 - 09/04/2016
 
 

Beleef met onze afdeling een dagje Plopsaland én een uniek optreden van de nieuwe K3!

CD&V organiseert jaarlijks een gezinsdag. Jaarlijks zijn er heel wat Laakdallers aanwezig om deze dag te beleven. Zoals ieder jaar zijn ook niet-leden van harte welkom om tegen een voordeeltarief het park te bezoeken. Dit jaar vertoeven we in Plopsaland in De Panne. Niet bij de deur, maar... we krijgen er wel de nieuwe K3 bovenop! Op zondag 22 mei is kan jij er voor 15 euro per persoon bij zijn. Kinderen kleiner dan 1 meter mogen gratis binnen.

 

Geïnteresseerden nemen contact op met Stein Voet (steinvoet@skynet.be of 0494/88.54.50). Opgelet! Het voordeeltarief telt slechts tot 15 april. Snel zijn is de boodschap.

Hanne, Marthe en Klaasje verwachten je!

Afscheidsinterview met Ils

De jaarwisseling betekende voor Ils Van Hove (CD&V) afscheid nemen van haar schepenambt in Laakdal. Na de laatste gemeenteraadsverkiezingen was de afspraak met de coalitiepartner dat er na 3 jaar een wissel van schepen zou gebeuren. Nu de rust is wedergekeerd voor Ils, maakt ze graag tijd voor een interview. Herlees het volledige interview op onze website!

Lees meer ›


Nieuwe parking Vinea/Druivenrank gebruiksklaar!

De N141 is momenteel nog een werf waarop het Agentschap Wegen en Verkeer werken uitvoert. Dit brengt heel wat hinder met zich mee.

Maar er is ook al goed nieuws! Vind jij moeilijk parkeerplaats in het centrum van Veerle? De oplossing is nabij! De aanleg van het nieuwe parkeerterrein aan zaal Druivenrank werd voltooid. De nieuwe parking biedt plaats voor 28 wagens. Het terrein is nog even afgesloten zodat de fundering voldoende kan uitharden. Vanaf maandag kan iedereen de extra parkeergelegenheid benutten.


Volg jij ons op Facebook?

Het snelste nieuws van onze mandatarissen of van onze afdeling? Je verneemt het via onze facebookpagina! Like onze pagina en je bent meteen mee!

Lees meer ›

Kalender