Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°53 - 09/02/2016
 
 

Maak kans op een ontbijt voor 2!

Aanstaande zondag is het Valentijn. Die dag schenkt CD&V Laakdal twee ontbijtbonnen voor twee personen weg. We verloten de ontbijten onder de aanwezigen op ons mosselfeest.Iedere aanwezige maakt kans op een ontbijt in B&B Welcome Home (Eindhout) of B&B Art of Dreams (Groot-Vorst)... omdat het ook op andere dagen Valentijn mag zijn!

Inschrijven voor ons mosselfeest kan nog steeds. Doe het snel, online, via onze website!

Dames, schrijf nu in voor de Ladies Night 2016

Vrouw & Maatschappij laat internationale vrouwendag niet onopgemerkt voorbijgaan. De inschrijvingen voor de editie 2016 van de Ladies Night zijn geopend. Op 10 maart zijn alle dames welkom in het LITC-gebouw op Nike. Ook Nele Goossens is van de partij. Zij brengt een opvoering waarbij ze alle dames aan het lachen zal krijgen. Inschrijven kan via onze website.

Lees meer ›


CD&V-Laakdal informeert! Postkantoor verhuist eerdaags!

Nu men kortelings start met de voorbereidingswerken op de site van het nieuwe gemeentehuis, zal het postkantoor verhuizen naar een container op de parking van het gemeentehuis.

Op zaterdag 20 februari sluit het kantoor gelegen te Vogelzang zijn deuren. Vanaf woensdag 24 februari is iedereen welkom in het tijdelijke postkantoor in de Kerkstraat 21 – 2430 Laakdal. Tijdens de overgangsperiode (van 20 tot en met 23 februari) zal het kantoor van Laakdal een aantal dagen gesloten zijn. Uiteraard kan je dan steeds terecht in het postpunt te Eindhout-Laakdal of het postkantoor te Tessenderlo.


Word lid en schrijf mee de krijtlijnen uit van onze partij!

Heb jij interesse in de Laakdalse politiek? Wilt u mee nadenken over het beleid en de krijtlijnen van CD&V-Laakdal? Aarzel niet en word lid van onze werking. Lid worden kan online of via onze bestuursleden.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Lees meer ›


Stelt u iets vast....? Dank voor de eerste reacties!

Een week geleden lanceerden we een oproep om samen werk te maken van een verzorgde gemeente. Wij riepen op om beschadigd wegdek, een onverzorgd plantsoen of sluikstortafval te melden via de het online meldingsformulier op de website van de gemeente of via het mailadres van onze partij (info@laakdal.cdenv.be). Door jullie toedoen zijn er de voorbije dagen reeds herstellingen gebeurd op o.a. de Steenweg op Oosterlo, Beustereind, Huisbroekstraat en Gemeenteheidestraat. Samen maken we werk van een verzorgde en fijne gemeente! Uiteraard zijn hier ook felicitaties aan het gemeentepersoneel op zijn plaats.

Toch nog een gat in het wegdek, een gevaarlijke verkeerssituatie, een verstopte riool, een slecht leesbaar verkeersbord of een plantsoen opgemerkt dat dringend dient aangepakt te worden? Blijf het doorgeven via het online meldingsformulier op de website van de gemeente Laakdal, via onze mandatarissen of via info@laakdal.cdenv.be.

Kalender