Nieuwsbrief
CD&V Laakdal
N°54 - 14/02/2016
 
 

Winnaars Valentijnsactie

Graag wensen wij alle aanwezigen te bedanken voor hun komst naar ons mosselfeest. 600 eters hoefden vandaag, op deze Valentijnsdag, niet zelf achter het fornuis te staan, maar lieten zich verwennen door onze CD&V-bestuursleden en mandatarissen.

Aan dit mosselfeest was een aanwezigheidstombola verbonden. Twee aanwezigen mogen we plezieren met een ontbijt voor twee personen, aangeboden door B&B Art of Dreams (Groot-Vorst) en B&B Welcome Home (Eindhout).

Willy Saenen (B&B Welcome Home) en Seppe Geeraerts (B&B Art of Dreams) zijn de gelukkigen!

Dames, schrijf nu in voor de Ladies Night 2016

Vrouw & Maatschappij laat internationale vrouwendag niet onopgemerkt voorbijgaan. De inschrijvingen voor de editie 2016 van de Ladies Night zijn geopend. Op 10 maart zijn alle dames welkom in het LITC-gebouw op Nike. Ook Nele Goossens is van de partij. Zij brengt een opvoering waarbij ze alle dames aan het lachen zal krijgen. Inschrijven kan via onze website.

Lees meer ›


Stelt u iets vast....? Dank voor de eerste reacties!

Een week geleden lanceerden we een oproep om samen werk te maken van een verzorgde gemeente. Wij riepen op om beschadigd wegdek, een onverzorgd plantsoen of sluikstortafval te melden via de het online meldingsformulier op de website van de gemeente of via het mailadres van onze partij (info@laakdal.cdenv.be). Door jullie toedoen zijn er de voorbije dagen reeds herstellingen gebeurd op o.a. de Steenweg op Oosterlo, Beustereind, Huisbroekstraat en Gemeenteheidestraat. Samen maken we werk van een verzorgde en fijne gemeente! Uiteraard zijn hier ook felicitaties aan het gemeentepersoneel op zijn plaats.

Toch nog een gat in het wegdek, een gevaarlijke verkeerssituatie, een verstopte riool, een slecht leesbaar verkeersbord of een plantsoen opgemerkt dat dringend dient aangepakt te worden? Blijf het doorgeven via het online meldingsformulier op de website van de gemeente Laakdal, via onze mandatarissen of via info@laakdal.cdenv.be.


Word lid en schrijf mee de krijtlijnen uit van onze partij!

Heb jij interesse in de Laakdalse politiek? Wilt u mee nadenken over het beleid en de krijtlijnen van CD&V-Laakdal? Aarzel niet en word lid van onze werking. Lid worden kan online of via onze bestuursleden.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Lees meer ›

Kalender